MEDEWERKER IN DE SPOTLIGHT - NIELS LEVER


WAT IS JE TAAK?Ik maak de EPB-voorberekeningen en verzorg de verdere opvolging van bouwprojecten. Ook alle andere fases tijdens het traject, zoals het opstellen van aangiftes behoren tot mijn taken.

WAT BOEIT JOU IN DE JOB VAN ENERGIEDESKUNDIGE?Xenadvies stelt een doelgericht en persoonlijke aanpak voorop, zo stemmen we steeds ons advies af naar de wensen en noden van de bouwheer. Dit maakt ieder project uniek en zorgt voor veel afwisseling. Een bouwproject afronden dat voldoet aan de EPB-eisen en waar de bouwheer volledig achter staat, is dan ook fijn.Dat ik steeds kan bijleren door de continue veranderende markt, trends bij te houden en op te volgen, maakt de job voor mij leerrijk. Ik vind ook een uitdaging in het verwerken van aanpassingen aan een snel evoluerende wetgeving met betrekking tot EPB.De opleidingsmomenten en teambuildings zorgen voor een fijne omgeving om in bij te leren en te groeien. Xenadvies beschikt bijgevolg over de nodige kennis en expertise om elk bouwproject hierin te ondersteunen.

WAT WAS JE EERSTE INDRUK TOEN JE BIJ XENADVIES BEGON?Xenadvies is een jong en levendig bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en waar een fijne teamsfeer hangt. Dit was ook meteen de indruk die ik kreeg bij ons eerste contact.Toen ik in het begin veel te leren had, kon ik steeds rekenen op de hulp van mijn collega’s. Dat maakte dat ik me direct welkom en goed ondersteund voelde. Die collegialiteit en samenwerking blijft voor mij één van de troeven van Xenadvies.

WAAROM ZOU DE EINDKLANT AANRADEN OM VOOR XENADVIES TE KIEZEN?Als team begeleiden we elk project om het daar te laten landen waar de klant het wil, de normen naleven, of een stap verder, zoals een lage energie- of passiefwoning. Door ons streven naar volledige en doorgedreven kennis, kunnen we iedere klant persoonlijke ondersteuning en heldere feedback geven. Dat geeft voldoening en doe ik dus met vol enthousiasme.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak