*Een juweeltje*


“Ondernemen” wordt wel eens omschreven als een halsketting waar je elk succes als een parel erbij aan kan rijgen. Er blijken alleen maar successen, bedrijven groeien als vanzelf! Een ondernemer is iemand die simpelweg een goed idee op het juiste moment had en *abracadabra* de rest volgt vanzelf.

Echter…

“Ondernemen” is een halsketting waar niet elke parel even sterk schittert. Het is zwoegen, kritisch zijn tegenover de organisatie en jezelf, durven om risico’s te nemen. Een ondernemer heeft – behalve een goed idee op het juiste moment – veel kennis nodig over marketing, financiën, de juiste man op de juiste plaats, enzovoort.

Xenadvies is een jong en zeer dynamisch bedrijf dat nog maar net gestart is aan haar halsketting. Tussen de edelstenen zijn al enkele matte parels verzeild geraakt. Laat dat nu net degene zijn die de glanzende parels extra doen schitteren!

Eén ding is zeker: we maken een juweeltje van Xenadvies!

Annemie en SaraXenadvies – de verstandige keuze!

Gepubliceerd door Xenadvies

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak