Energiepremies 2020 - Is je woning al een A-label waard?


Wat zijn je goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Meer sporten, vaker afspreken met vrienden en een beetje minder snoepen?

Waarom niet eens een hoger doel? Een A-energielabel voor je huis of appartement.Dat doe je door beter te isoleren, hoogrendementsglas te plaatsen en te investeren in hernieuwbare energie.

Je voordelen:-Je bespaart geld door minder energie te verbruiken.-Je draagt mee zorg voor onze planeet.-Je krijgt mooie premies voor die energierenovaties

Je premie aanvragen doe je bij netbeheerder Fluvius,via www.fluvius.be>meer weten>premies.Doe dat zeker op tijd: binnen het jaar na de datum op de eindfactuur.

PREMIES VOOR LOSSE INVESTERINGEN

Je hebt recht op een premie als je:-je dak, muren of vloer isoleert;-hoogrendementsglas laat plaatsen met een U-waarde van maximaal 1,0 W/m²K;-kiest voor een warmtepomp of zonne- of warmtepompboiler.

TOTAALRENOVATIEBONUS BOVEN OP LOSSE PREMIES

Als je binnen de 5 jaar 3 investeringen uitvoert, krijg je boven op de premies nog eens een totaalrenovatiebonus.Het moet om 3 van deze energie-investeringen gaan:dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, warmtepomp, zonneboiler en ventilatiesysteem.

Heb je verbouwplannen? Hou dan al rekening met de Vlaamse energiedoelstellingen tegen 2050. Die vind je op www.energiesparen.be/ikbenoveer.Je woning is een stuk meer waard als je al in orde bent.

Heb je bouw- of renovatieplannen en wil je weten hoeje energie kunt besparen? Heb je vragen over groeneenergie? Of ben je op zoek naar een goedkope energielening? Dan is www.energiesparen.be de beste infobron.

Bron: energiesparen.beGepubliceerd door Xenadvies – kantoor Kempen

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak