MEDEWERKER IN DE SPOTLIGHT – LOUIS GOETSCHALCKX–PROJECTLEIDER XENADVIES ZUIDERKEMPEN


HOE HEB JE XENADVIES LEREN KENNEN :

Als bouwadviseur voor een sleutel-op-deur bouwbedrijf had ik nood aan een epb-verslaggever met een no-nonsense aanpak, met een commerciële uitstraling en waarmee je vlot kan samenwerken. Deze vond ik in Xenadvies. Na de eerste dossiers en regelmatig overleg werd duidelijk dat de openstaande vacature als projectleider voor Xenadvies Zuiderkempen een kleine stap was.

WAT IS JE TAAK :

De projectleider luistert in de eerste plaats naar de klanten en brengt de persoonlijke doelstellingen van de klanten over naar de interne dienst. Vervolgens worden de eerste berekeningen overlegd en bijgestuurd waar nodig. Persoonlijke expertise en ervaring komen hierbij goed van pas.

WAAROM WERK JE GRAAG BIJ ONS

Xenadvies is dankzij het trackrecord en ervaring van de voorbije jaren bijzonder goed gestructureerd. De flow tussen klanten, projectleiding, interne dienst en terug naar de klanten verloopt bijzonder vlot. Ook de no-nonsense aanpak spreekt aan.

WAAR STAAT XENADVIES VOLGENS JOU VOOR

Er staan 3 kernwaarden vooraan : kwaliteit – klantentevredenheid – continue verbetering

WAT BOEIT JOU IN DE JOB VAN ENERGIEDESKUNDIGE

Door mijn professionele activiteiten in woningbouw, installatietechniek en epb-projectleiding ben ik volledig “into energy” en dit reeds sedert 2005 toen hernieuwbare energie haar intrede deed.

WAT WAS JE EERSTE INDRUK TOEN JE BIJ XENADVIES BEGON

Een goed georganiseerd team van gedreven en bereidwillige medewerkers

WAAROM ZOU JE DE EINDKLANT AANRADEN OM VOOR XENADVIES TE KIEZEN

De persoonlijke aanpak van elk dossier en de gedrevenheid om de wensen van de klanten in resultaten om te zetten. We werken samen met de bouwheren aan een zo hoog mogelijke meerwaarde van hun eigendom en zo laag mogelijke ecologische voetafdruk.

TOT SLOT

Xenadvies, snelle, correcte en volledige bouwstudies op maat !

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak