zaakvoerder Sara Maeyninckx in de spotlights


HOE BEN JE ERTOE GEKOMEN OM XENADVIES OP TE STARTEN 

Xenadvies bestaat ondertussen al meer dan 12 jaar. Ik startte als EPB-verslaggever, destijds een nieuwe job op de markt, omdat dit mij toen (en nu nog steeds) interesseerde.   

Ondertussen is Xenadvies uitgegroeid naar een bureau met meer mensen en meer aanbod in diensten, namelijk algemene bouwstudies en -metingen in Vlaanderen. Mijn taak is ook uitgebreid, ik zorg voor de uitwerking van de ‘sales en marketing’, de werkprocessen en de human resources. Mijn uitvoerende functie als EPB-verslaggever is beperkt, ik help de medewerkers waar nodig. Gelukkig heb ik een goed team waarop ik kan rekenen en bouwen! 

WAT IS JOUW VOORNAAMSTE DRIJFVEER OM TE GROEIEN EN TE INVESTEREN IN GROEI VAN XENADVIES 

Dat is voornamelijk mijn persoonlijke aard… Groei is leuk en stilstaan is voor mij achteruit gaan, en dat is geen optie šŸ˜‰ Natuurlijk moet het daarnaast ook allemaal zinvol zijn wat we doen, en dat is het zeker! Ik besef dat de bouwstudies en -metingen die wij doen voor veel mensen de zoveelste regelgeving zijn, maar als ik kijk hoe de gebouwen 12 jaar geleden werden gebouwd of verbouwd t.o.v. nu, dan zie ik een heel mooie vooruitgang! Daar wordt de wereld energiezuiniger en veiliger van… Een pluim die ook Xenadvies mee op z’n hoed kan steken!   

VAT XENADVIES IN 3 KERNWOORDEN SAMEN, VOOR WAT STAAT XENADVIES VOLGENS JOU 

Continu verbeteren, Klantentevreden en Kwaliteit. Dit zijn onze 3 waarden en nu hoor ik u denken, is dat dan wel Ć©cht de kern van Xenadvies?? Ik kan u zeggen dat dit de kern is van Xenadvies. Alles wat we doen in het bedrijf en naar onze klanten toe, is hiervan doorspekt Ć©n hier maken wij dus het verschil met onze con-collega’s. We maken deze waarden heel concreet, hier kan je ze lezen 

WAAROM ZOU JIJ EIGENAREN AANRADEN OM DE BOUWSTUDIES- EN METINGEN DOOR XENADVIES TE LATEN DOEN?  

Onze werkprocessen worden nauwgezet up-to-date gehouden, ze zijn concreet. We maken afspraken en planningen waar we ons aan houden. Onze offertes zijn transparant en bevatten alle kosten nodig voor de studies en metingen, geen addertjes onder het gras. Kortom we gaan voor heldere communicatie over de hele lijn.  

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiĆ«le keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak