Xenadvies zoekt nieuwe collega's


We zijn bij Xenadvies op zoek naar nieuwe collega's. Hou je van een heldere structuur? Ben jij gebeten door een klantvriendelijke aanpak? Lees alvast onderstaande functies en bezorg ons jouw CV. Wie weet word jij binnenkort wel één van onze nieuwe collega's op het kantoor in Wuustwezel!

Xenadwie?

Xenadvies is gespecialiseerd in bouwstudies en -metingen en dat net-ietsje-meer! Niet droogjes gegevens verzamelen en rapporteren, maar de bouwheer en de architect bijstaan met raad en daad. EPB staat voor Energie Prestatie en Binnenklimaat, dit is een verplichte verslaggeving voor alle bouwprojecten met bouwvergunning. Heb je graag meer achtergrond over deze wetgeving? Neem dan een kijkje op energiesparen.be en op xenadvies.be!

Waarom werken onze mensen graag bij Xenadvies?

Omdat wij 100% gaan voor klantentevredenheid, continu leren en verbeteren en kwaliteit! Hierbij zijn heel wat administratieve uitdagingen!

Jouw functie:

 1. Je wordt in de eerste plaats ingeschakeld voor de eindfase van de EPB-verslaggeving, de EPB-aangifte zoals wij dit noemen. Hierbij help jij de klant bij het verzamelen van de nodige facturen en attesten. Jij kijkt deze vervolgens na op volledigheid, koppelt terug naar de klant en voert uiteindelijk de nodige zaken in de software in.
 2. Jij bent de laatste die onze klanten horen! Jouw klantvriendelijke aanpak bepaalt hoe de klant uiteindelijk zal denken over Xenadvies. Jij contacteert hen voor het laatste advies. Soms zal je goed nieuws kunnen brengen zoals subsidies, soms ook minder goed nieuws zoals meerwerken of boetes. Echter sta je hier niet alleen voor! Onze uitgewerkte werkprocessen (met standaardmails) en je collega's eerste berekening capteren veel en bereiden de klanten voor op de mogelijke scenario's.
 3. Concreet werk je vanuit het kantoor in Wuustwezel, samen met je 5 collega's. Je werkt op je computer en je zal vaak telefoneren (of teamsen) met/naar de klant. Naast het gewone Office pakket, gebruik je nog de EPB software van de overheid, ons CRM systeem (IonBIZ) en een beperkt online platform (EPBonline.be)
 4. De termen waarmee je dagdagelijks werkt zijn bouw gerelateerd, denk hierbij aan isolatiematerialen, technische installaties (verwarming, ventilatie). Jij moet niet dé expert zijn hierin, je kan hiervoor terug vallen op je collega's.

Jouw troeven:

 1. Je hebt een passie voor administratieve taken en je beheerst het Office pakket en hebt een bachelor denkniveau.
 2. Je kan een eerste werkervaring aantonen, ook studentenjobs tellen mee!
 3. Multitasking is je niet vreemd, je kan dus verschillende taken tegelijk, je kan goed ordenen en brengt hier graag structuur in.
 4. Door je commerciële flair onderhoud je zeer eenvoudig en naturel je klantenrelaties.
 5. De Nederlandse taal beheers je, je voert communicatie met de eindklant in het Nederlands.
 6. Persoonlijkheid is belangrijk! Je komt terecht in een jong en dynamisch team in volle groei. Je bent iemand die zelf initiatief durft nemen, je gaat je verantwoordelijkheden niet uit de weg en je hebt voldoende maturiteit om zelfstandig te werken en te overleggen met je collega’s...

Ons aanbod:

 1. Xenadvies leert je alles over je administratieve taken en de basis van de EPB-wetgeving. Als je in aanmerking komt, starten we met een IBO-contract, na positieve evaluaties gaat dit over naar een voltijds vast contract en dit volgen we de eerste maanden goed op. Met als doel een zelfstandig werkende medewerker die heel goed zijn doelen en werkmethodes kent!
 2. Flexibele werkomgeving, je bepaalt mee je eigen werkuren, vakantiedagen, tijdens het bouwverlof zijn er collectieve sluitingsperiodes
 3. We zetten in op een goede sfeer door groepsactiviteiten
 4. Je wordt tewerk gesteld in ons mooi ingericht en modern kantoor te Bredabaan 451, 2990 Wuustwezel.
 5. Een marktconforme verloning met extralegale voordelen.Hierbij zijn heel wat plaatsbezoeken en berekeningen te gebeuren! Ben jij gebeten om studies mee uit te werken en deze helder over te brengen naar onze bouwheren? Lees dan onderstaande functie en bezorg ons jouw CV. Wie weet word jij binnenkort wel onze nieuwe freelancer!

Jouw functie

 1. Je focus ligt bij de EPC's wonen en/of de asbest inventaris bij verkoop, je voert de plaatsbezoeken uit en stelt de nodige attesten op. Je tekent in sketchup en je gebruikt de verplichte software. Je werkt het dossier af tot je de officiële certificaten ondertekend kan afleveren.
 2. Je communiceert via de (online) communicatiemiddelen van Xenadvies.
 3. Je volgt het werkproces van Xenadvies, je gebruikt onze templates en je werkt in onze online omgevingen zodat Xenadvies steeds alles kan raadplegen.
 4. Xenadvies maakt de afspraak voor het plaatsbezoek en we plannen ook meteen het moment voor de opmaak in. We spreken hiervoor concrete werkdagen af. We verwachten een snelle opmaak na plaatsbezoek.
 5. Momenteel zoeken we een freelancer die op zaterdag en eventueel op vrijdag de plaats bezoeken kan doen.
 6. Je factureert 1 keer in het begin van de maand, je factureert dan de ondertekende certificaten van de maand ervoor.
 7. Je werkt van thuis uit en wanneer je voor ons werkt, maak jij deel uit van het Xenadvies team. Dit straal je ook uit, je draagt onder andere onze bedrijfskledij tijdens de plaatsbezoeken, ...

Jouw troeven

 1. Je bent gebeten door de EPC-wetgeving en andere certificaten, je gaat graag op plaatsbezoek.
 2. Je beschikt over de nodige erkenningen. Je bent leergierig, je kent de wetgeving en je zorgt zelf voor de nodige bijscholingen.
 3. Je kan opereren als een onafhankelijk vertegenwoordiger van Xenadvies.
 4. Je werkt alleen en bent vlot in de omgang met klanten.
 5. De Nederlandse taal beheers je goed, je communiceert in het Nederlands.
 6. Je bent in het bezit van een auto en een geldig rijbewijs.

Ons aanbod

 1. We voorzien een proeftijd van 3 maanden, binnen deze termijn heb je uitgebreid de kans om onze werkwijze, visie, collega's … te leren kennen en toe te passen. Na deze periode verlengen we onze samenwerking bij een wederzijdse positieve evaluatie.
 2. Je krijgt een marktconforme verloning als freelancer, we betalen je op projectbasis.

Sluit jouw persoonlijkheid aan bij één van deze vacatures? Bezorg ons dan jouw CV per mail op sara@xenadvies.be

Graag tot gauw!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak