Energieprestatiecertificaat (EPC) te Brasschaat


Het Energieprestatiecertificaat is een waardevol instrument dat de energieprestaties van een woning meet en presenteert. Het is een essentieel hulpmiddel om bewoners en kopers bewust te maken van de energie-efficiëntie van hun huis en hoe ze deze naar de toekomst toe kunnen verbeteren.

Onze deskundige EPC-verslaggevers bij Xenadvies hebben deze vrijstaande woning in Brasschaat nauwkeurig beoordeeld op verschillende parameters, zoals isolatie, ventilatie en verwarming. Het resultaat is een gedetailleerd rapport dat de huidige energieprestaties van de woning duidelijk in kaart brengt.

De voordelen van een energieprestatiecertificaat

Het opstellen van een EPC biedt meerdere voordelen, waaronder:

  1. Bewustwording: Eigenaars worden zich bewust van hun energieverbruik en krijgen inzicht in hoe ze dit kunnen verminderen, wat niet alleen hun portemonnee ten goede komt, maar ook het milieu.
  2. Transparantie voor kopers: Potentiële kopers krijgen duidelijke informatie over de energie-efficiëntie van een woning voordat ze een beslissing nemen, wat hen helpt bij het maken van een geïnformeerde keuze. Bovendien ben je, sinds 2008, als verkoper van een woning of appartement verplicht om een EPC ter beschikking te stellen aan de potentiële koper.
  3. Stimulering van verbeteringen: Een EPC kan eigenaars aansporen om energiebesparende maatregelen te nemen en de algemene efficiëntie van hun huis te verbeteren.

Wil jij graag de energieprestaties van jouw woning of appartement verbeteren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat we samen een voorstel op maat kunnen opmaken.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak