Veiligheidscoördinatie te Antwerpen


In de bruisende stad Antwerpen spelen appartementsgebouwen een cruciale rol in de dynamiek van de stad. Bij Xenadvies begrijpen we de complexiteit van bouwprojecten in stedelijke omgevingen en hebben we recentelijk een belangrijke rol gespeeld in het waarborgen van de veiligheid op een bouwwerf voor een appartementsgebouw.

Veiligheidscoördinatie: Een Topprioriteit

Veiligheid op de bouwplaats is van het allergrootste belang, en dat geldt in het bijzonder voor grootschalige projecten zoals appartementsgebouwen. Onze ervaren veiligheidscoördinatoren hebben de taak om ervoor te zorgen dat alle aspecten van de bouw voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Bij het recente appartementsgebouwproject in Antwerpen waren onze veiligheidscoördinatoren vanaf het begin betrokken. Ze hebben de bouwplaats geanalyseerd, risico's geïdentificeerd en veiligheidsplannen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alle arbeiders, bezoekers en omwonenden veilig waren gedurende het hele bouwproces.

Bent u nog op zoek naar een partner die je kan helpen bij het waarborgen van veiligheid op jouw bouwproject, aarzel dan niet om contact met Xenadvies op te nemen.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak