Met meer dan 13 jaar ervaring in bouwstudies een betrouwbare partner voor de bouwprofessional


Met meer dan 13 jaar ervaring in keuringen, bouwstudies en –metingen is Xenadvies een betrouwbare partner voor het uitvoeren van jouw bouwstudies. Met onze diensten ondersteunen we al meer dan een decennium verschillende projecten en bieden we altijd een vakkundige en betrouwbare aanpak. Komt er een bouwproject aan waarvoor je een officiële keuring, studie of meting nodig hebt? Dan staan onze experts klaar om je te helpen. 

Onze diensten 

We zijn gespecialiseerd in veiligheidscoördinatie, EPB- en ventilatieverslaggeving, luchtdichtheidsmetingen. Dit vullen we aan met interessante extra’s zoals een sloopopvolgingsplan, warmteverliesberekeningen, … Daarnaast leveren we ook de verplichte certificaten bij overdracht, verhuur of verkoop in een handomdraai aan. 

Waarom kiezen voor Xenadvies? 

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om de beste diensten en resultaten te leveren, en onze klanten kunnen dan ook altijd op ons rekenen.  

Bovendien zorgen we voor duidelijke en transparante communicatie. We leggen uit waarom bepaalde informatie belangrijk is en zorgen ervoor dat onze communicatie altijd helder is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. 

Volg ons op sociale media 

Ben je geïnteresseerd in wat we doen en wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, tips en tricks? Volg ons dan op sociale media.  

Met meer dan 13 jaar ervaring in bouwstudies, biedt Xenadvies betrouwbare en professionele diensten. We hebben de kennis in huis om je op weg te helpen met jouw projecten in Vlaanderen. Neem contact met ons op via info@xenadvies.be of bel ons op +32 3 663 86 73. 

Volg ons op sociale media

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak