Zeg vaarwel tegen overbodig administratief werk: centraliseer je bouwstudies.


Ben jij op zoek naar manieren om de administratieve last bij jouw bouwprojecten te verminderen? Bij Xenadvies hebben we de perfecte oplossing voor jou. 

Zeg vaarwel tegen overbodig administratief werk 

Ons team van energiedeskundigen is toegewijd aan het vereenvoudigen van jouw bouwprojecten. We nemen al het gedoe met regelgeving, metingen en administratief werk uit handen. Ons doel? Het opmaken van keuringen, bouwstudies en -metingen, ook voor de einddossiers hebben we een beproefde werkmethode zodat we jullie door deze administratieve klus kunnen loodsen.  

Centraliseer je bouwstudies 

Bouwstudies zijn noodzakelijk bij elk bouwproject, zij het voor veiligheidscoördinatie, luchtdichtheidsmetingen of zelfs EPB- en ventilatieverslagen. Hoe meer projecten je hebt lopen, hoe ingewikkelder het administratief werk kan worden. Door je bouwstudies te centraliseren bij Xenadvies, bespaar je een hoop tijd en gedoe. 

Waarom Xenadvies kiezen? 

Als een bedrijf dat gespecialiseerd is in bouwstudies, metingen en officiële keuringen, begrijpen we de complexiteiten van de bouwsector. We richten ons op kwaliteit, klanttevredenheid en continue verbetering, zodat we je een service van topkwaliteit kunnen bieden. 

Ons jong en gedreven team, dat klaarstaat om je te ondersteunen in elke fase van jouw project, hanteert een professionele, maar toch menselijke benadering. Heldere communicatie en betrouwbaarheid kenmerken onze dienstverlening, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. 

Wens je meer info of wil je graag samenwerken? Neem dan contact met ons op via info@xenadvies.be of +32 3 663 86 73. Kijk je liever even mee vanaf de zijlijn? Volg ons dan op sociale media om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. 

Wij kijken ernaar uit om je te helpen bij het realiseren van jouw bouwprojecten! 

Offerte aanvragen

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak