EPC Gemene delen te Herenthout


Het 'standaard' energieprestatiecertificaat (EPC) biedt inzicht in de energiezuinigheid van individuele woningen. Maar wat als het gaat om gedeelde ruimtes binnen een gebouw?

Onderscheid EPC / EPC gemene delen

Voor gedeelde ruimtes binnen een gebouw komt het EPC voor gemeenschappelijke delen om de hoek kijken. Concreet hebben we het dan over de vloeren, muren, daken, collectieve installaties en openingen in de gemeenschappelijke ruimten die door één eigenaar, of vaak door meerdere eigenaars samen, beheerd worden. 

Het EPC gemene delen analyseert het energieverbruik van deze gedeelde voorzieningen en biedt niet alleen informatie, maar ook praktische adviezen om deze ruimtes energie-efficiënter te maken. Waar het standaard EPC zich richt op individuele woningen, is het EPC voor gemeenschappelijke delen een waardevol instrument voor gebouwen met gedeelde faciliteiten.

Ben je nog op zoek naar een deskundige die een EPC van de gemene delen kan opstellen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande knop zodat we dit samen kunnen bekijken.

Offerte aanvragen | Xenadvies

Offerte aanvragen | Xenadvies

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de beste deals en prijzen. Ontvang vrijblijvende offertes op maat voor jouw behoeften. Bespaar tijd en geld!

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak