Een EPC én Asbestattest nodig? Ga voor een combopakket!


Heb jij al gehoord van ons combo-pakket EPC en asbestattest? Bij Xenadvies hechten we veel belang aan een klantvriendelijke aanpak, en dat is ook meteen waarom we met een voordeligere optie komen voor jou als gewaardeerde klant.

Twee erkenningen, één deskundige

Hoe gaat het concreet in zijn werk bij een combinatie van EPC en asbestattest? Na jouw bestelling nemen we contact met je op om samen een datum te prikken, zodat onze deskundige op plaatsbezoek kan komen. Tijdens één enkel plaatsbezoek voert hij de nodige zaken uit voor de opmaak van zowel het EPC en asbestattest.

Kwaliteit en klantentevredenheid

Bij Xenadvies hechten we veel belang aan zowel kwaliteit als klantentevredenheid. We willen dan ook voor een efficiënte aanpak zorgen door zowel het EPC als asbestattest simultaan te laten behandelen door één contactpersoon. Zo ontstaat er geen rompslomp, zoals dubbele dossiers of verwarring, en bespaar jij zowel geld als tijd.

Heb jij zowel een energieprestatiecertificaat als asbestattest nodig? Wil je meer weten over ons combo-pakket? Neem dan contact met ons op voor een tijdbesparende en klantvriendelijke aanpak! Ons team staat voor je klaar.

Een offerte aanvragen

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak