Hoe gaan we te werk?


Proficiat! Je hebt een bouwstudie, -meting of certificaat besteld en vraagt je wellicht af hoe we verder te werk gaan. Lees dan zeker verder, want hieronder lichten we je onze transparante werkwijze toe:

1. All-in offerte

Onze offerte is all-in, geen addertjes onder het gras dus šŸ˜Š. Enkele voorbeelden:

 • Bij onze studies moeten we regelmatig het kwaliteitskader betalen, deze kost voorzien we meteen in onze basisprijs,
 • Wij weten wat nodig is om jouw project van A-Z goed op te volgen, we voorzien de nodige stappen dan ook meteen in onze basisprijs, je betaalt dus nooit te veel,
 • We bieden meteen de diensten aan die noodzakelijk zijn om de studies en metingen tot een goed resultaat te begeleiden. Je kiest uiteraard zelf wat je bestelt, maar op deze manier beschik je meteen over een realistisch overzicht van de kosten. Zo kom je niet voor verrassingen en ongewenste bijbestellingen te staan bij de vordering van de werken.

2. Ons advies is op maat

 • Je zal in uw verslagen enkel relevante info voor uw project terugvinden. We werken de gewenste simulaties uit. Het kan natuurlijk zijn dat je precies weet wat je wilt, ook hier denken we mee na.
 • We kennen de wetgeving en de marktevolutie, we passen de inhoud van onze verslagen actief hierop aan en houden zo voor u mee de focus op de wetgeving. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van wat de overheid van je verwacht.

3. Wij werken digitaal en op de werf

 • Bijkomende informatie rond de EPB kan je eenvoudig vinden in onze videofilmpjes die bij het verslag horen. Deze zijn opgesplitst per onderwerp, kort en to-the-point. Deze omvatten de basis van de wetgeving en van de principes. Kortom, alles in mensentaal uitgelegd,
 • Als je na een tijd niet meer zeker bent van een bepaald onderwerp dan kan je eenvoudig de filmpjes herbekijken. Je bent niet meer afhankelijk van een Ć©Ć©nmalig overleg op Ć©Ć©n bepaald moment. Je consulteert alles in je eigen tempo,
 • Toch een vraag? Dan kan je ons een mailtje sturen of telefonisch bereiken. Bij uitgebreide vragen maken we graag tijd voor een video-overleg,
 • Voor de werfbezoeken van de veiligheid komen we langs op de werf,
 • Voor de metingen maken we samen met jou een afspraak op desbetreffende locatie.

4. Digitale administratie

 • We werken met Cloud software, geen mailtjes meer die niet toekomen door omslachtige bijlagen,
 • Je ontvangt onder andere het einddossier digitaal, op deze manier kan je dit eenvoudig bijhouden en actueel houden. Dit is immers de handleiding van jouw gebouw en dit gaat gedurende de verdere levensduur van het gebouw meegaan.

Xenadvies is erkend in Vlaanderen. Omdat we onze werkwijze digitaal en op de werf organiseren kunnen we alle werven in Vlaanderen zonder probleem begeleiden.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiĆ«le keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak