Vicky Audenaert


Ik was een totale leek wat betreft het bouwen van een woning.  Tijdens mijn eerste contacten met mijn architect werd ik gevraagd of ik al had nagedacht wie ik zou nemen om mijn EPB verslaggeving te doen.  Aangezien ik niemand kende, werd ik Xenadvies aangeraden en daar heb ik geen seconde spijt van gehad.

Het eerste contact verliep vlekkeloos en ik werd heel goed begeleid tijdens het ganse proces.  Er werd woord voor woord uitgelegd aan mij wat EPB precies inhield en wat de verschillende mogelijkheden van verluchting van een woning waren.

Wat betreft de eindaangifte opstelling, daar werd ik reeds via e-mail aan herinnerd.  Ik moet enkel een seintje geven aan Xenadvies en zij doen de rest.
Kortom: kiezen voor Xenadvies is kiezen voor professionele begeleiding en kwaliteitsvol advies.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak