VANAF 2018 VERZORGT XENADVIES OOK UW VENTILATIEVERSLAGGEVING!


Sinds 1 januari 2016 zet het Vlaams Gewest in op de verbetering van de kwaliteit van ventilatiesystemen in residentiële gebouwen door de invoering van de ventilatieverslaggeving. Met een goed ontworpen ventilatie-installatie kan u besparen op uw factuur voor elektriciteit en verwarming. Verder garandeert een goede ventilatie-installatie een goede luchtkwaliteit in de woning zonder in te boeten op comfort door tocht-, lawaai-, geur- of stofhinder,…

De ventilatieverslaggever maakt voor de start van de werkzaamheden een ventilatievoorontwerp op, dit ventilatievoorontwerp brengt het gekozen systeem en de ruimtelijke impact ervan in kaart. Na de uitvoering wordt er een prestatieverslag opgemaakt van het geplaatste ventilatiesysteem. Hierbij zal er ter plaatse gecontroleerd worden of het ventilatiesysteem en zijn kenmerken voldoet aan de prestatiecriteria.

De persoon binnen Xenadvies, erkend voor ventilatieverslaggeving, is Brent Van Eyndt en werkt binnen zijn bedrijf Xenadvies BVE. Door zich te specialiseren en samen te werken bent u verzekerd van de beste dienstverlening en prijs/kwaliteitsverhouding.

U kan voor al uw ventilatieverslaggeving bij Xenadvies BVE terecht ook wanneer de EPB-verslaggeving door een andere firma verzorgd is geweest. Wenst u een vrijblijvende offerte of meer uitleg? Neem dan contact met ons op! Ing. Brent Van Eyndt, brent@xenadvies.be of 0477/80.29.05

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak