Medewerker in de spotlight - DIEDE VRIENS


WAT IS JE TAAK?

Mijn takenpakket houdt in dat ik de collega's en het kantoor Kempen administratief ondersteun. Dit houdt in dat ik me voornamelijk bezighoud met het opmaken van offertes, opstart van de dossiers, facturatie,... Ik zie mezelf als het onthaalpunt van het kantoor. Alsook ben ik het aanspreekpunt voor de veiligheidscoördinatie. Ik volg dit mee op en zorg dat de juiste documenten worden aangemaakt en opgevraagd.

WAT BOEIT JOU IN DE JOB ALS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER?

Mij boeit het meeste het klantencontact dat ik heb gedurende het hele proces. Dit startende met de offerteaanvraag, daarna de opstart van het dossier. Hier worden allerlei administratieve zaken opgevraagd om het project te kunnen opstarten. Na de opstart wordt de startverklaring ingediend, dit neem ik ook voor mijn rekening. Wanneer de aangifte wordt opgestart neemt Marijke het administratieve opstart deel over. Ikzelf wordt terug in het verhaal betrokken bij het indienen van de aangifte en rond dus ook het dossier weer af.

WAAR STAAT XENADVIES VOLGENS JOU VOOR?

Xenadvies heeft 3 belangrijke waarden die we altijd in ons achterhoofd houden. Tijdigheid, individuele aandacht en deskundigheid. De individuele aandacht is het belangrijkste in het hele EPB-verhaal. Dit omdat elke klant zijn eigen wensen en ideeën heeft. Alsook is het belangrijk dat deze zaken stroken met de wetgeving, hier proberen wij een zo goed mogelijk evenwicht te vinden.

WAAROM ZOU JE DE EINDKLANT AANRADEN OM VOOR XENADVIES TE KIEZEN?

De aanpak die wij hier hanteren in zo doelgericht en persoonlijk mogelijk. Dit start al bij het opmaken van de offerte, deze proberen wij zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van onze klant. Deze aanpak nemen wij mee door in het volledige bouwproces. Zo wordt er altijd een overleg (persoonlijk of telefonisch) aangeboden om alles te overlopen voor aanvang van de werken. Tijdens het bouwproces zijn wij steeds bereikbaar voor kleine vragen.

Gepubliceerd door Xenadvies - Kantoor Kempen

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak