EPB-verslaggeving bij nieuwbouwwoningen te Merksplas


Energieprestatie en Binnenklimaat (EPB) verslaggeving is van cruciaal belang bij de constructie van nieuwe gebouwen. Het zorgt ervoor dat deze gebouwen voldoen aan strikte normen voor energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. In Merksplas hebben we met trots onze expertise en ervaring ingezet om nieuwbouwprojecten naar een hoger niveau te tillen.

Onze EPB-verslaggevers hebben nauw samengewerkt met architecten, aannemers en ontwikkelaars om ervoor te zorgen dat de nieuwbouwprojecten in Merksplas niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook streven naar topklasse prestaties op het gebied van energie-efficiëntie. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten voor de bewoners, maar ook een verminderde ecologische voetafdruk en een verbeterd binnenklimaat.

Bij Xenadvies zijn we klaar om uw visie te realiseren en uw nieuwbouwproject tot een groot succes te maken op energetisch vlak.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak