EPB-verslaggeving en veiligheidscoördinatie te Hoogstraten


In het charmante dorp Hoogstraten, alom gekend van de heerlijke aardbeien, droegen we onlangs bij aan het succesvolle verloop van de bouw van een appartementsgebouw, waarbij veiligheid en energie-efficiëntie voorop stonden. 

EPB-verslaggeving: De Weg naar Energie-efficiëntie

Energie-efficiëntie is tegenwoordig van cruciaal belang in de bouwsector. Ons team heeft zich volledig toegewijd aan het maximaliseren van de energieprestaties van het appartementsgebouw. Onze EPB-verslaggevers hebben ervoor gezorgd dat het gebouw voldoet aan alle strenge energienormen en isolatie-eisen, wat niet alleen resulteert in lagere energiekosten voor de bewoners, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk oplevert.

Veiligheidscoördinatie: Bescherming op de Werkplaats

Veiligheid is van algemeen belang in de bouw, en onze toegewijde veiligheidscoördinatoren hebben ervoor gezorgd dat het bouwproces van dit appartementsgebouw veilig en zonder incidenten verliep. We hebben streng toezicht gehouden op de naleving van alle veiligheidsvoorschriften en -normen, waardoor zowel de arbeiders als de bezoekers van de site zich in een veilige omgeving bevonden.

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare partner om uw bouwproject tot een succes te maken? Neem dan gerust contact met ons op. Xenadvies staat klaar om je te adviseren in de transformatie van jouw gebouw tot een veilige, efficiënte en duurzame leefruimte. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor Vlaanderen.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak