Project in de kijker: appartementsgebouw te Rijkevorsel


In de Kempense gemeente Rijkevorsel, ook wel gekend als "Veussel", spelen appartementsgebouwen een steeds prominentere rol in het stedelijk landschap. Bij Xenadvies weten we dat elk bouwproject uniek is en deskundige begeleiding vereist om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie, veiligheid en kwaliteit.

Onlangs voltooiden we een opmerkelijk project in Rijkevorsel, waarbij we een breed scala aan diensten hebben verleend om ervoor te zorgen dat het appartementsgebouw aan alle eisen voldeed. Onze inzet omvatte vier cruciale aspecten: EPB-verslaggeving, veiligheidscoördinatie, ventilatieverslaggeving en luchtdichtheidsmetingen.

  1. EPB-Verslaggeving: Xenadvies heeft zich toegelegd op het maximaliseren van de energie-efficiëntie van het gebouw. Met onze expertise hebben we ervoor gezorgd dat het appartementsgebouw voldoet aan alle wettelijke vereisten op het gebied van energieprestaties, isolatie en ventilatie. Hierdoor wordt niet alleen het comfort voor de bewoners verbeterd, maar wordt ook een positieve impact op het milieu bereikt.
  2. Veiligheidscoördinatie: Veiligheid staat bij Xenadvies altijd voorop. Onze ervaren veiligheidscoördinatoren hebben de werf op de voet gevolgd, ervoor zorgend dat alle veiligheidsvoorschriften werden nageleefd en dat de werknemers en bezoekers van de site te allen tijde beschermd waren.
  3. Ventilatieverslaggeving: Een gezond binnenklimaat is van essentieel belang in appartementsgebouwen. Xenadvies heeft de ventilatiesystemen geoptimaliseerd om een constante toevoer van frisse lucht te garanderen en zo het welzijn en de gezondheid van de bewoners te verbeteren.
  4. Luchtdichtheidsmeting: Een goed luchtdicht gebouw is efficiënter en comfortabeler. Onze metingen en tests hebben ervoor gezorgd dat het appartementsgebouw geen ongewenste luchtlekken had, waardoor warmteverlies en geluidshinder werden beperkt tot een minimum.

Onze recente prestatie in Rijkevorsel is een getuigenis van onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van bouwadvies en -begeleiding. Ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner binnen dit vakgebied? Aarzel dan niet om ons, volledig vrijblijvend, te contacteren. Xenadvies staat klaar om je visie te realiseren en jouw gebouw te transformeren tot een veilige, efficiënte en kwalitatieve leefruimte.


Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak