EPC niet-residentieel in de kijker: het administratief centrum van Hemiksem


Onlangs deed het administratief centrum van de gemeente Hemiksem beroep op Xenadvies voor het opstellen van een EPC niet-residentieel. Dit gebouw, dat een centrale rol speelt in de gemeenschap, onderging een grondige beoordeling om de energieprestaties te meten en verbeterpunten te identificeren.

Het belang van een energieprestatiecertificaat

Een Energieprestatiecertificaat (EPC) is een waardevol instrument om de energie-efficiëntie van een gebouw te beoordelen. Het biedt inzichten in de energiezuinigheid van een gebouw en suggereert mogelijkheden voor verbetering. Voor niet-residentiële gebouwen zoals het administratief centrum van Hemiksem is het van cruciaal belang om de energie-efficiëntie te maximaliseren, niet alleen om kosten te besparen, maar ook om de ecologische voetafdruk te verkleinen en te voldoen aan wettelijke vereisten.

Laat nu uw energieprestatiecertificaat opstellen!

Voor meer informatie over onze diensten of om met ons in contact te komen voor jouw eigen EPC-project, kan je ons altijd bereiken. Samen kunnen we werken aan een duurzamere toekomst.


Offerte aanvragen

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak