Energieprestatiecertificaat (EPC) te Hoogstraten


Het EPC, een cruciaal element bij de verkoop van jouw woning

Wanneer je een woning bezit of overweegt er een te kopen of te verkopen, is het essentieel om het belang van een energieprestatiecertificaat (EPC) te begrijpen.

Het EPC is veel meer dan alleen een wettelijke verplichting bij de verkoop of verhuur van een woning. Het biedt waardevolle inzichten in de energiezuinigheid van het pand. Verder kan het EPC cruciale informatie verschaffen over de energie-efficiëntie van de woning. Het certificaat toont niet alleen het energieverbruik, maar ook aanbevelingen om de energieprestaties te verbeteren. Dit kan variëren van isolatie-upgrades tot aanbevelingen voor efficiëntere verwarmings- en koelsystemen. Door deze aanbevelingen op te volgen, kunnen huiseigenaren niet alleen de ecologische voetafdruk van hun woning verkleinen, maar ook besparen op energiekosten op lange termijn.

Kortom, het behalen van een gunstig EPC kan de waarde van een woning verhogen en toekomstige eigenaars geruststellen over de energiekosten op lange termijn.

Offerte aanvragen | Xenadvies

Offerte aanvragen | Xenadvies

Vraag vandaag nog een offerte aan voor de beste deals en prijzen. Ontvang vrijblijvende offertes op maat voor jouw behoeften. Bespaar tijd en geld!

ONTDEK MEER

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Contacteer ons 

Xenadvies gaat voor keuringen, bouwstudies en -metingen, wij werken voor alle projecten met bouwvergunning en voor gebouwen die officiële keuringen nodig hebben.

Maak nu een afspraak